تمامی دادههای تماس با استفاده از رمزگذاری در دستگاه به صورت پیشفرض امن است نمایش تمامی دادههای تماس با استفاده از رمزگذاری در دستگاه با هیچ هماهنگی ابری … رمزنگاری
رمزنگاری در محل اعمال میشود هر زمان دادهها ذخیره میشوند، به این معنی که چیزی از دستگاه خارج نمیشود به صورت پیشفرض مگر اینکه همین حالا به.sync ابر باز کرده باشید.
پانل حریم خصوصی نمایش شفافیت مالکیت دادهها را نشان میدهد گزارش شفافیت به روشن کردن کنترل کامل داده شما میپردازد. حریم خصوصی
پانل کنترل به شما نشان میدهد که دادههای چه دستهای ذخیره شدهاند و چگونه استفاده میشوند، به جای اینکه فقط یک بیانیه کلی درباره امنیت خصوصی ارائه دهد.
تاریخچه پشتیبانگیری با نشانگر وضعیت تاریخچه پشتیبانگیری شما با نشانگر وضعیت نشان داده میشود… پشتیبانی
هر ورودی در لیست تاریخچه دارای نشانهای خاص خود است، بنابراین یک پشتیبانی شکسته یا جزیی همچنین قابل مشاهده است بدون باز کردن لاگها یا انتظار خطا.
گزارش شفافیت در صفحه اعتماد صفحه اعتماد شامل لینک سریع به گزارش شفافیت است. حریم خصوصی
لینکی در صفحه اعتماد به سریع به گزارش شفافیت منتشر شده میپردازد، بدون نیاز به جستجو در تنظیمات یا سایت.
دقیق ترکیب اطلاعات تماسی که به اشتراک گذاشته می شود و با کیه انجام می گیرد انتخاب دقیق اطلاعات تماسی که قابل مشاهده است و کیه… حریم خصوصی
کنترلهای به اشتراک گذاری بر اساس هر فیلد اعمال میشود، بنابراین یک شماره تلفن میتواند مخفی بماند در حالی که عنوان کار مشترک گذاری شود، به جای یک انتقال کامل یا هیچ.
پشتیبانی اتوماتیک با تنظیمات گزینه ای ارث دیجیتال پشتیبانی اتوماتیک محلی با تنظیمات گزینه ای ارث دیجیتال… پشتیبانگیریها
پشتیبانگیریها بهصورت خودکار در یک زمانبندی انجام میشود و یک تنظیم گذشتهای اختیاری افراد معتبری را که میتوانند دادهها را در شرایطی که شما تعیین میکنید دسترسی داشته باشند، مشخص میکند.
تحلیل استفاده گزینه ای است و هر زمان قابل غیرفعال کردن است استفاده از تحلیلهای مصرفی کاملاً اختیاری است و میتواند غیرفعال شود… تلیمتری
گزینه کلیککردن مستقیماً در تنظیمات وجود دارد و بهصورت فوری اعمال میشود، بدون نیاز به جریان حساب جداگانه یا بازگردانی به سیستم برای متوقف کردن جمعآوری اطلاعات.
تماسهای شما، رمزگذاری شده و خصوصی — بدون استثنا
Saropa Contacts داده های شما را در دستگاه و در حین همگام سازی رمزگذاری می کند. نسخه ای از پشتیبانی بدون رمزگشایی، دسترسی از سمت سرور، فروش داده ها نیست. تیل متوری انتخابی است و انتخابی است و هرگز اطلاعات تماس شخصی را لمس میکند.
پیشنهاد شده در دستگاه شما، پیشنهاد شده در حین منتقله
پیکربندیهای مداوم اطلاعات تماس پیش از خروج آن از سمت دستگاه شما رمزگذاری میشود و طولانیترین زمانی که در طول همکاری سحابی، اطلاعات رمزگذاری میماند. نسخهای بدون رمزگذاری از این اطلاعات روی سرور قرار نمیگیرد. حتی اگر شخصی پیکربندی آنلاین را گرفت، تنها میتواند دادههای رمزگذاری شدهای را که نمیتوانند خواند، ببیند.
بدون فروش داده، بدون مoneتیزاسیون پنهان
Saropa هیچگاه داده شما را فروش نمیدهد. نه به تبلیغاتآموزان، نه به واسطهگران داده، نه به کسی. ویژگیهای اصلی آزاد هستند؛ مدل کسبوکار بر پایه ویژگیهای پرداختی اختیاری برای متخصصان است. لیست شماره تماس شما محصول نیست.
شما به تصمیم گیری در مورد آنچه از فونت خود را دست بردارد، پرداختهاید
هر اشتراک قبل از ارسال پیش نمایش داده می شود. تله متری اختیاری به وضوح برچسب گذاری شده است و — را انتخاب کنید، الگوهای استفاده ناشناس را برای بهبود برنامه جمع آوری می کند، نه اطلاعات تماس شخصی شما. می توانید هر زمان که بخواهید آن را از تنظیمات خاموش کنید.
مدیریت، امنیت و خروجی دادههای شما
پشتیبانی از دادههای تماس شما به شما میشود. آن را خارج کنید، پشتیبانی از آن را انجام دهید یا آن را حذف کنید — این کنترل ها همیشه در دسترس است. لکسشناسی بیومتریک یک لایه دیگر را اضافه میکند به طوری که حتی شخصی که دسترسی فیزیکی به سمترو شما دارد نمیتواند کاربست خوشهشما را بدون شناسایی چشم یا پیامدهای شما باز کند.
سوالات متداول درباره پشتیبانگیری از تماس و حریم خصوصی
چگونه Saropa پشتیبانی از اطلاعات تماس من را انجام میدهد؟
Saropa تماس های شما را با ذخیره سازی ملکی آن در ابر با استفاده از دسته بندی هایی که انتخاب می کنید — شما تصمیم می گیرید که تماس های کاری، تماس های شخصی یا هر دو در نظر گرفته شوند. پشتیبان سازی هر زمان که تماس های شما تغییر کنند به طور خودکار انجام می شود، بنابراین چیزی برای برنامه ریزی یا یاد گرفتن وجود ندارد. داده های شما در دستگاه شما و در ابر شخصی شما نگه داری می شود و — هرگز با سومیان به اشتراک گذاشته نمی شود.
آیا میتوانم اگر تلفن خود را از دست بدهم تماسهای خود را بازگردانی کنم؟
بله. وارد شوید تا Saropa را روی دستگاه جدید خود فعال کنید، و تماس های پشتیبانی شده شما به طور خودکار بازگردانی می شوند. کاربرد تمام فیلدهای شماره تلفن، ایمیل، آدرس، نوت و عکس ها — به طور کامل و دقیق همانند چیزی که هستند — را نگه می دارد. شما می توانید ارتباطات خود را به عنوان فایل vCard صادر کنید تا امنیت بیشتری داشته باشید.
اطلاعات تماس من رمزگذاری شده است؟
داده های تماس تمامی آن در حین انتقال و در حالت استراحت رمزگذاری شده اند. Saropa داده شما را به فروش، به اشتراک گذاری یا استخراج نمی رساند. کاربردهای این برنامه اطلاعات تماس را روی دستگاه شما ذخیره میکنند و فقط آنچه که به آن اجازه میدهید را به ابر متصل میکنند. شما میتوانید هر زمان دقیقاً آنچه ذخیره شده است را از طریق پنل اعتماد بررسی کنید.
اگر اپلیکیشن را نصب نکنم چه اتفاقی میافتد؟
تماس های شما در تلفن شما باقی می مانند — Saropa بانک اطلاعات تماس یکسانی را که تلفن شما استفاده می کند و نه یک کپی جدید و مستقل ویرایش می کند. پشتیبانی ابری همچنان در دسترس است اگر دوباره نصب کنید. داده ای ازبین نمی رود یا قفل شده است.